MONDIAL 250 RESSIVO
MONDIAL 250 RESSIVO
MONDIAL 250 RESSIVO
MONDIAL 250 RESSIVO
MONDIAL 250 RESSIVO
MONDIAL 250 RESSIVO
MONDIAL 250 RESSIVO
MONDIAL 250 RESSIVO
MONDIAL 250 RESSIVO

MONDIAL 250 RESSIVO (MON-250RESSIVO)

Marka : Mondial
Fiyat : ₺195.002,00(KDV Dahil)

ÜRÜNLERİMİZİN İSTANBUL VE İZMİR MAĞAZALARIMIZDAN TESLİMATI MEVCUTTUR

:

Ürün Özellikleri:

Ürünlerimizin İstanbul ve İzmir Mağazalarımızdan teslimatı mevcuttur.

Cesaret ve özgürlüğünü dinamik, sportif görünümlü ile bağdaştıran, ergonomik sele yapısının rahatlığı ile enerjisine fazlasıyla kapılacağın 250 RESSIVO, 244.3 silindir hacmine sahip üstten eksantrikli, su soğutmalı, 4 zamanlı, 8750 d/d’de 18,5 kw güç üretebilen motor bloğu ile seyahati daha kolay hale getirerek beklentilerinin üzerinde bir performans sağlıyor. Rahatlık hedeflenerek oluşturulan dizaynı ile farklı bir görünüm elde edilen 250 RESSIVO mükemmel bir frenleme sağlamak için ABS Fren sistemi ile donatılmış olup tekerlekleriniz kitlenmeden yüksek frenleme kabiliyeti sunar.
Enerjisini maksimum sürüş konforu ile birleştiren ayrıca ısıtma elcik sistemi ile sizi soğuk ile yalnız bırakmıyor. EFI Enjeksiyon sistemi ile daha düşük yakıt tüketimi sağlıyor.
Hadi, yeni haritaları keşfetmek için ne bekliyorsun !

Akıllı Anahtar Sistemi
250 RESSIVO motosikletinizin anahtarı elinizdeyken “Start” tuşuna bastığınız zaman kontak sisteminiz devreye girer  ve marşa basarak motosiklet hareket etmeye hazır hale gelir, gaz kolunu çevirdiğinizde de yola çıkabilirsiniz. Aynı zamanda motosikletinizi park ettiğinizde Akıllı Anahtar sistemi ile ‘Alarm’ sistemini devreye alabilirsiniz.

USB Girişi & Torpido
USB girişi ile elektronik cihazlarınızı her yerde şarj etmenize olanak tanır. Yolculuk anında küçük eşyalarını koyabileceğin ekstra alan sağlar.

Gösterge Paneli
Çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli ilk bakışta sürücünün ihtiyacı olan her bilgiyi görmesini sağlar; bunlar Lastik Basınçları, ABS Sistemi, Isıtmalı Elcik, Sıcaklık (Isı) Göstergesi, Saat vb. birçok özellik.

Motor Bloğu
244.3 cc 8750 d/d da 18.5 kw güç üreten motor yapısına sahip kendi segmentinde beklentinin üzerinde performans sunar. Euro 5 normlarında 244.3 cc, üstten eksantrikli, tek silindirli, 4 zamanlı, sıvı soğutmalı, 8750 d/d’de 18.5 kw güç üretebilen motor bloğu, ile seyri muhteşem olacak yolculuğa ne dersiniz.

Arka Aydınlatma ve İkaz Lambaları
LED ampullerle donatılmış arka sinyaller ve led arka stop ile trafikte her detayı görebilecek ve dikkat çekeceksin.

ABS Fren Sistemi
Mükemmel bir frenleme sağlamak için ABS Fren sistemi tekerlekleriniz kitlenmeden frenleme kabiliyeti sunar. Fren kalitesini arttıran ön fren sisteminde geniş diskli ve çift pistonlu hidrolik kaliper kullanıldı.

Çevreci ve Estetik Egzoz
Euro 5 normlarına uygun sportif egzoz yapısı ile emisyon oranını minimum seviyeye çeker ve doğayı korumaya yardımcı olur.

Sele
Geniş ve kaymaz sele tasarımı ile yolculukta hem rahatın hem de güvenlik sağlanmıştır. Sürüşün keyifli yanını yaşaman için tasarlanan sele yapısı ile memnuniyet ön planda tutuldu.

Lastik Basınç Uyarı Sistemi
Lastik basınç uyarı sistemi, aracınızın lastiklerinin ideal hava basıncına sahip olup olmadığını sensör yardımı ile ölçen elektronik sistem bulunmaktadır. Aynı zamanda Lastik basınçlarını da gösterge panelinden de takip edebilirsiniz.

Elcik Isıtma Sistem
Elciklerin üzerinde bulunan ısıtma sistemi ile daha konforlu bir sürüş yaşamanızı sağlar. 

Soğutma Sistemi
Ön teker arkasına eklenmiş geniş radyatöre sahip soğutma sistemi, motorun performansını üst seviyeye çıkartıyor. Torpido bölümünden Soğutma Sistemi Su Dolum bölümüne ulaşabilirsiniz.

Arka Süspansiyon Sistemi
Arka amortisörler gazlı tip olarak tasarlanmış olup konfor, arazi ve yol şartlarına göre ideal ayarlarınızı yapabilirsiniz.

Teknik Özellikler

Motor Tipi
Tek Silindir, 4 Zamanli
Sıkıştırma Oranı
11.0±:1  
Yakıt Sistemi
EFI 
Maksimum Güç
18.5 kw at 8750 min-1
Maksimum Tork

23 Nm at 6750 min-1 
Ateşleme Tipi
ECU 
Şanzıman
Otomatik
Boyutlar (UxGxY)

1940 x 780 x 1330
Yakıt Tankı Kapasitesi
13.5 Litre
Ağırlık
160
Frenler Ön/Arka
ABS Disk / Disk  
Soğutma Tipi
Su Sogutma
Frenleme Metodu (Ön/Arka)
El ile
Lastik ( Ön/Arka)

110/70-13 - 130/70-13
Dingil Mesafesi (mm)
1390
Yağlama Tipi
Yag Pompasi
Rölanti
1700±100min-¹
Max. Hız (km/h)
120
Max. Yükleme Kapasitesi
150
Silindir Hacmi (cm³)
244.3

Silindir Hacmi    :    250 cc
Vites    :    Otomatik
Soğutma Tipi    :    Su Soğutmalı

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR